Gör din årsredovisning själv och var klar på 15 minuter!

Årsredovisning Online är en gör-det-själv-tjänst där du snabbt och smidigt upprättar företagets årsredovisning och inkomstdeklaration.Tjänsten erbjuder bland annat skatteberäkning, revisionsberättelse och elektroniska underskrifter av årsredovisningen. Genom direktkoppling till både Skatteverket och Bolagsverket lämnar du enkelt in din årsredovisning och deklaration. Du betalar bara för tjänsten om du väljer att lämna in.

Smidigt företagande med all företagsadministration på samma ställe

Bokio gör ditt företagande smidigt genom att bokföra, betala och ta betalt, fakturera, hantera löner och göra bokslut på samma ställe.Med ett integrerat företagskonto kan du sköta alla dina in- och utbetalningar från samma system som du bokför i. Baserat på din bokföring skapas sedan dina rapporter automatiskt, redo att skickas in till Skatteverket.

Redovisa Rätt 2024

Information om regler inom redovisning i bokform som är uppdaterad utifrån aktuella lagar. Den riktar sig till alla som sköter löpande bokföring, upprättar bokslut och års­redovisning, och passar för såväl små enmans­företag som stora börs­företag.
Redovisa Rätt 2024

Bokslut & årsredovisning i mindre aktiebolag - K2

En praktisk handbok som visar hur du upprättar en års­redovisning för ett mindre aktie­bolag enligt K2. Boken vänder sig till dig som har grund­läggande redovisnings­kunskaper (t ex sysslat med löpande bokföring) och nu vill ta dig an boksluts­arbetet.
Bokslut & årsredovisning i mindre aktiebolag - K2

Exempel på viktiga delar att tänka på när du hanterar det mesta själv:

  • Välj ett ekonomisystem som är anpassat för dig som hanterar ekonomiarbetet själv
  • Lägg upp bra rutiner kring t.ex. hur och var du ska spara kvitton och andra underlag, och när du ska bokföra dessa
  • Sätt igång så snart som möjligt för att säkerställa att dina rutiner fungerar i praktiken och uppdatera dem där det behövs, samt för att uppfylla krav i Bokföringslagen
  • Titta upp bra källor för var du kan hålla dig uppdaterad om regler och förutsättningar, exempelvis: Skatteverket, litteratur och Redovisningsdatum.se

Rapportpåminnelser – automatiskt och gratis

Redovisningsdatum hjälper dig att automatiskt och gratis bli påmind om rapporter för företaget istället för att själv bevaka dem.